Endelig en ‘kinky’ release

Endelig ute – jeg har gledet meg lenge til å dele akkurat denne låta med dere!

Kinky er et utspring fra mitt debut album ‘Undo My Heart‘ som kom 3 oktober i fjor. Låta er skrevet av den fantastiske artisten, Lowell Elisabeth Boland.

Jeg har i tiden etter innspillingen i Kensaltown Studio ofte spilt den for eget øre, da den åpenlyst inviterer meg inn i det gode humør. For meg er det et frigjørende øyeblikk, hvor jeg slipper kaotiske og kompliserte tanker. Jeg har ikke for vane av å spille meg selv på øret – tvert imot – men med Kinky er det annerledes. Nettopp derfor vil jeg dele Kinky med dere nå som vi går mot en mørkere og tyngre tid, i håp om at den kan gi deg litt av hva den gir meg.

So… go and get kinky on Spotify,  iTunes and Tidal!

 

Låtskriver: Lowell

Produksjonsselskap: Voxwatch Music UK v/ Tor Einar Krogtoft-Jensen

Produsenter: Magne Furuholmen/Martin Terefe

Cover foto: A Wide Mountain Production v/Jens Bredberg

Cover art: Askov Design v/Erlend Askov

Kinky

Drop a comment